Nieuws

OPEN REPETITIE

21 okt 2019

open repetitie

Schuttersfeest Oud-Geleen

18 aug 2019

Zondag 18 augustus was het aan onze buren, te weten Schutterij HH Marcelinus en Petrus van Oud-Geleen om een schuttersfeest te organiseren.

Helaas waren de weergoden hun niet gunstig gezind en viel er met name in de ochtenduren de nodige regen uit de hemel. Gelukkig werd het in de middag droog en kon na een aangepast binnenkomen en openingsprogramma de optocht door de straten van Oud-Geleen gewoon doorgaan. Zoals wij dat gewend zijn van Oud-Geleen waren er veel toeschouwers die onze schutterij door de optocht applaudisseerden. 

Laurentiusfeest

08 sep 2019

Laurentiusfeest 8 september

 

Voor het eerst zal er het Laurentiusfeest georganiseerd worden in Spaubeek met onder andere:

Burgervogelschieten en jeugdschieten

Stormbanen

Muziek

Spek en ei

BBQ

verschillende artiesten

presentatie nieuwe vlag van Sjpaubik

Opzetten Laurentiusboom

Schuttersfeest Stein

06 jul 2019

Zondag 30 juni was het de beurt aan St. Joseph Stein om het 2e bond schuttersfeest 2019 van de bond St. Gerardus te organiseren.

Met nummer 1 trok Schutterij St. Laurentius Spaubeek, als 1e het feestterrein binnen onder bijna tropische temperaturen......echter een briesje maakt het dragelijk. En vol trots trokken onze schutters door de straten van Meers en werd er deelgenomen aan de diverse wedstrijden.

De optochtroute werd ingekort ivm de hoge temperaturen, maar helaas lagen de meeste inwoners van Meers aan het zwembad, want er was weinig volk langs de optochtroute.

Feestweekend Sjpas in Sjpaubik

04 jun 2019

Het was van 17 tot en met 19 mei groot feest in Spaubeek. 400 jaor St. Laor....Sjpas in Sjpaubik.

Het kinderschuttersfeest was een daverend succes met 90 kinderen die deel hebben genomen aan de optocht en de wedstrijden op de feestweide.....vervolgens de receptie en limburgse avond, die druk bezocht werd en vele bezoekers mochten genieten van limburgse artiesten. Tijdens deze receptie is de schutterij begiftigd met de KONINKLIJKE EREPENNING t.g.v. haar 400 jarig jubileum.....een fantastische start van het feestweekend !!!